top of page

VERSTUREN & RETOURNEREN

VERSTUREN EN VERPAKKEN

Als u een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat u het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijgt u per e-mail van ons een bevestiging van uw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En bij levering ook een factuur in neutrale verpakking, ook daar staan alle gegevens netjes op.

RETOURNEREN

Persoonlijke chocoladerepen, chocoladerepen uit onze collectie en ons assortiment ambachtelijke bonbons kunnen niet retour gestuurd worden. Wij werken volgens het HACCP principe in ons chocolade atelier daarom kunnen wij producten die ons chocolade atelier verlaten niet retour nemen. Wij hebben veel aandacht geschonken aan het verzend klaarmaken van onze chocolade producten. Mocht het zo zijn dat, ondanks het zorgvuldig inpakken van onze producten, er een beschadiging is opgetreden dan kunt u, per mail, contact opnemen via onze website en proberen wij een passende oplossing aan te dragen in de vorm van een korting bij een volgende bestelling.

Wij houden ons het recht voor om bestellingen bij een temperatuur van tenminste 20 graden niet te versturen. Deze bestellingen hebben dan een langere verwerkingstijd dan doorgaans gebruikelijk is. Echter, wij gaan met zorg en aandacht om met ons mooie chocoladeproduct en kunnen de kwaliteit boven de 20 graden niet garanderen bij verzenden (ophalen in een van onze winkels is geen probleem). De producten worden zo spoedig mogelijk verzonden indien de temperatuur het toe laat.

bottom of page